Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

149 gasten online

Jonas Ivens in de belangstelling van KV Mechelen

De spelerscaroussel rond FC Groningen is nog niet tot stilstand gekomen. Vandaag hebben wij tijdens de eerste training van FC Groningen van een betrouwbare bron vernomen dat Jonas Ivens in de belangstelling staat van KV Mechelen. Ivens is voor de Belgische club een oude bekende: FC Groningen nam Ivens medio 2010 over van Mechelen. Jonas Ivens heeft bij FC Groningen nog een contract tot medio 2014.

 

Hij zou komend seizoen derde keus zijn en vermoedelijk op weinig speeltijd in het eerste elftal kunnen rekenen.

 

Op Twitter zegt Jonas Ivens hier en hier dat hij van een eventuele terugkeer naar KV Mechelen nog niet op de hoogte is. Wij nemen aan - aannemende dat Ivens de waarheid spreekt, bij voetballers die zich over transfers uitlaten overigens bepaald geen zekerheidje - dat KV Mechelen bij FC Groningen naar de vraagprijs van de Belg heeft geïnformeerd, en met Ivens zelf nog niet heeft gesproken.

 

"De geruchten dat Jonas Ivens zou terugkeren, kloppen niet", zo schrijft de Gazet van Antwerpen op maandag 26 juni 2012. Waarschijnlijk is er sprake geweest van een telefoontje richting het adres van de clubleiding van FC Groningen, zonder dat hieruit concrete transferactiviteit is gekomen.

Jonas Ivens speelde tot nu toe 62 officiële wedstrijden voor FC Groningen. In 61 van deze duels startte hij in de basis. Hij scoorde zes doelpunten (bron: FCG Stats). Zijn eerste seizoen van FC Groningen was verreweg zijn beste. Hij speelde toen 41 officiële wedstrijden voor de FC; de zes door hem gescoorde goals vielen in deze wedstrijden.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.