Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

108 gasten online

Robert Maaskant: "Ik laat me graag verrassen door Femi"

Sam Biggy Mbonu, sportjournalist en presentator van Sportsmata op het op Afrika gerichte radiostation Naija FM, mag vandaag op Twitter dan wel beweren dat Femi uit de selectie van FC Groningen is gegooid - de waarheid is geheel anders. Robert Maaskant komt vandaag in de papieren versie van Voetbal International aan het woord en hij wil Femi graag nog een keer aan het werk zien. "Dat geldt eigenlijk voor alle spelers", zo zegt Maaskant.

 

"Vaak hoor je trainers zeggen dat ze helemaal op nul beginnen, maar ik doe dat niet. Afgelopen seizoen heb ik FC Groningen regelmatig zien spelen. Ik laat me graag verrassen, ook door Femi. En ik heb gezien: hij kan heel goed voetballen", aldus de nieuwe trainer van FC Groningen.

 

Robert Maaskant rekent niet op vertrek van Hyun Jun Suk naar Fortuna Düsseldorf

Maaskant zegt in hetzelfde artikel er niet op te rekenen dat Hyun-Jun Suk komend seizoen bij Fortuna Düsseldorf speelt: "Dat verneem ik alleen via de media, concreet is er volgens mij nog niets." Ook de clubleiding van FC Groningen heeft nog niets van de naar de 1. Bundesliga gepromoveerde club gehoord. De belangstelling van de Duitsers werd via de zaakwaarnemer van Suk bij Hans Nijland kenbaar gemaakt.

Maaskant zal Oluwafemi Ajilore afgelopen seizoen, toen hij analist was voor Eredivisie Live, niet aan het werk hebben gezien, maar in een eerder stadium ongetwijfeld wel. Femi mag bij FC Groningen vertrekken, maar belangstelling voor de Nigeriaan lijkt er vooralsnog niet te bestaan. Het siert Robert Maaskant dat hij openlijk uitspreekt dat hij alle spelers, Femi incluis, graag aan het werk wil zien. 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.