Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

313 gasten online

Vanavond: Regioselectie Siddeburen - FC Groningen (Siddeburen, 19:00 uur)

En voort raast de trein die FC Groningen met een gedegen voorbereiding uiteindelijk op 12 augustus a.s. met geslepen messen in Enschede moet brengen, waar een uitpuilend uitvak de Tukkers tot meelijwekkende figuranten vernederd zal zien worden.

 

FC Groningen zal vanavond in Siddeburen opdraven in een door de Supportersvereniging VV Siddeburen georganiseerde oefenwedstrijd. De tegenstander is een regioselectie die is samengesteld uit spelers van VV Siddeburen, VV Scheemda, VV Muntendam, VV Hoogezand en VV ZNC uit Zuidbroek.

 

Wij verwachten net als in Warffum, waar de teller na 90 alleraardigste minuten op 0-16 bleef steken, twee helften met volledige verschillende elftallen. De selectie zal grote overeenkomsten vertonen met de doelpuntenmachine van jl. zaterdag, want de vier maandag aangesloten internationals zullen nog niet meedoen. We nemen dus zondermeer aan dat we Kees Kwakman wederom op het middenveld zullen mogen bewonderen - als we hem mogen geloven wordt dit komend seizoen zijn positie, zo valt op RTV Noord te beluisteren - in onze ogen een goede zaak!

 

Vorige week was het klusdag in Siddeboeren -

alles staat in het teken van de komst van de Trots van het Noorden!

 

Vanavond zullen Johan Kappelhof en Emil Johansson ieder een helft aanvoerder zijn. Afgelopen zaterdag tegen RWE werd de aanvoerdersband nog gedragen door Kees Kwakman en Jonas Ivens. Lorenzo Burnet, tegen RWE Eemsmond nog geblesseerd, zal tegen Siddeburen een helft kunnen spelen. Inderdaad zullen 22 spelers hun opwachting maken en - blessures daargelaten - allemaal 45 minuten spelen (bron: FC Groningen).

 

Wij zijn vanavond op Sportpark Ewensborg in Siddeburen van de partij en zullen onze lezers van een live wedstrijdverslag en aansluitend van fraai fotomateriaal voorzien!

VV Siddeburen kondigt op de clubsite de oefenpot, voor de organiserende vereniging ongetwijfeld de Wedstrijd van het Jaar, als volgt aan: 

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.