Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

157 gasten online

FC Groningen speelt ook in 2013 oefenwedstrijd tegen DZOH

De organisatie die verantwoordelijk was voor de gisteren in Emmen gespeelde oefenwedstrijd tussen DZOH en FC Groningen heeft er alles gedaan om er een onvergetelijke dag van te maken. Helaas gooiden de weergoden roet in het eten: door een onvoorstelbaar noodweer keerden 1.000 van de 1.500 aanwezige toeschouwers na de rust huiswaarts, drijfnat geregend. Hans Nijland heeft begrip getoond voor deze sneue vorm van overmacht en heeft toegezegd dat FC Groningen ook in 2013 een oefenwedstrijd tegen DZOH zal spelen. Dit heeft René Dale, algemeen directeur van Oldenburger|Fritom en betrokken geweest bij de vlekkeloze organisatie van de oefenpot, ons laten weten.

 

Wij zijn blij met dit gebaar van FC Groningen, dat door de organisatie in Emmen als een terecht compliment opgevat mag worden. Ook volgend jaar zal er een poster zoals hiernaast is afgebeeld uitgerold kunnen worden!

Robert Maaskant verwoordde gisteren op de clubsite van FC Groningen datgene wat zovele aanwezigen gisteren ook voelden:

 

"Het zou zomer moeten zijn in Nederland. Het is jammer voor de club en alle mensen die er waren. Deze wedstrijd was prima georganiseerd en dan is het sneu dat de wedstrijd tweemaal moest worden onderbroken vanwege het weer. Maar ondanks dat hebben we er met elkaar toch een goede avond van gemaakt."

 

Wij hopen dat ballenjongen Milko volgend jaar iets minder verkleumd dan gisteren langs de kant zal zitten!

 


Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.