Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

261 gasten online

Goran Lovre zoekt nieuwe club

Goran Lovre is de eerste speler met een aflopende verbintenis aan het einde van het seizoen, die bekend gemaakt heeft definitief afscheid te zullen nemen van FC Groningen. Hij heeft naar eigen zeggen niets meer van FC Groningen vernomen sinds de gesprekken over een eventuele contractverlenging in mei van dit jaar gestaakt waren. Technisch manager Henk Veldmate zei toen in Voetbal International : "In januari hebben we al een keer rond de tafel gezeten, afgelopen donderdag was een tweede gesprek. Maar zijn vraag en ons aanbod liggen op dit moment nog te ver uit elkaar. Dan moet je niet geforceerd willen blijven praten. Daarom hebben we de onderhandelingen voorlopig gestaakt."

 

Van uitstel is in dit geval dus afstel gekomen, en Lovre heeft nu besloten op zoek te gaan naar een andere club. Dat we de woorden van onze Servische vriend echter altijd met een korreltje zout moeten nemen, blijkt uit zijn reactie van mei jl. in het Dagblad van het Noorden. Teleurgesteld over het feit dat FC Groningen zijn diensten kennelijk minder wou belonen dan hij zich dat had voorgesteld, liet hij toen optekenen:"Ik denk ook dat er een grote kans is dat ik aan het eind van het seizoen weg ga bij FC Groningen. Ik heb in mijn contract een gelimiteerde transfersom staan van één miljoen euro waarvoor ik tussentijds mag vertrekken. In het buitenland zijn mensen bezig een andere club voor mij te zoeken. Clubs in Spanje en Duitsland hebben ook interesse." Kennelijk was de interesse voor Lovre toch iets minder groot dan hij had gedacht, want aan het begin van dit seizoen stond hij toch weer bij FC Groningen op het trainingsveld. Laten we voor Lovre hopen dat hij zijn situatie nu iets realistischer inschat dan een half jaar geleden.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.