Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

89 gasten online

RTV Noord: "Henk Bos wil niet aan SC Veendam uitgeleend worden"

Jan Mennega van het Dagblad van het Noorden meldde op 2 juni jl. dat Nick Bakker en Henk Bos kandidaat zouden zijn om komend seizoen aan SC Veendam uitgeleend te worden, zie ons artikel van 2 juni 2012. Wij schreven toen dat ook Tim Keurntjes en Luis Pedro wel eens kandidaat voor een tijdelijk avontuur in Veendam zouden kunnen zijn. Op 1 juli jl. gaven Luis Pedro en Henk Bos aan niet aan Veendam uitgeleend te worden, maar Luis Pedro kwam later op zijn beslissing terug.

 

Het is maar zeer de vraag of ook Henk Bos op andere gedachten gebracht kan worden. RTV Noord schrijft vandaag dat de kleine aanvaller niet aan Veendam uitgeleend wil worden. Bos denkt dat hij meer kan leren als hij in Groningen blijft voetballen, ondanks dat hij daar weinig uitzicht lijkt te hebben op een basisplaats, aldus RTV Noord. Eerder hadden wij ook al vernomen dat Bos veel waarde hecht aan het trainen met de andere spelers van FC Groningen, om op die manier te kunnen groeien als speler. Voor een constructie 'trainen bij FC Groningen, wedstrijden spelen voor SC Veendam' is Henk Bos o.i. ongetwijfeld wél te porren.

 

Henk Bos is de enige fitte speler van de A-selectie van FC Groningen die niet mee mocht naar de oefentrip naar Zuid-Korea.

Thiemo Meertens, één van de vier leden van het technisch platform van SC Veendam dat met ingang van 24 mei jl.  invulling geeft aan het voetbaltechnisch beleid van de club, denkt dat SC Veendam een geldbedrag tegemoet kan zien als FC Groningen komend seizoen geen tweede speler richting Veendam stuurt: "De deal is helder. Als wij geen tweede speler krijgen, dan betaalt FC Groningen 25.000", aldus Meertens.

 

Wellicht wordt dit bedrag weggestreept tegen het door SC Veendam mogelijk nog verschuldigde bedrag uit hoofde van de gemeenschappelijke jeugdopleiding, waarvoor FC Groningen tot nu toe alle kosten heeft gedragen. Ook sluiten wij niet uit dat de 'claim' van 25.000 nietig wordt verklaard omdat SC Veendam bij monde van dezelfde Thiemo Meertens eerder heeft aangegeven op de diensten van Nick Bakker, in onze ogen een geschikte tijdelijke uitleenkandidaat, geen prijs te stellen, zie ons artikel van 3 juli jl.

 

De discussie wordt ongetwijfeld vervolgd...

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.