Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

254 gasten online

Emil Johansson hervat training met de bal; Matías Jones hervat groepstraining

Emil Johansson, de ongelukkig Zweed die na lang blessureleed eindelijk hersteld was maar op vrijdag 13 juli jl. opnieuw een liesblessure opliep, herstelt langzaam maar zeker van de kwetsuur. Vandaag heeft hij in Haren wederom meegetraind met Jong FC Groningen en heeft het trainen met de bal hervat. Het is nog te vroeg voor het hervatten van de groepstraining, maar we hebben goede hoop dat hij op korte termijn weer helemaal fit is.

 

Dit geldt ook voor Matías Jones, die de groepstraining inmiddels wel weer heeft hervat.

Eric Smit was vanmorgen in Haren present en zijn foto's geven een goede indruk van de vorderingen van de Zweed en de Uruguayaan.

 

DSC_1019
DSC_1020
DSC_1027
DSC_1044
DSC_1054
DSC_1061
DSC_1073
DSC_1086
DSC_1091
DSC_1095
DSC_1099
01/11 
start stop bwd fwd

 

Aanwezig tijdens de luchtige training waren Henk Bos, Alex Cristovao, Paulo Francisco, Robby Holder, Emil Johansson, Matías Jones, Stefan van der Lei, Yoëll van Nieff, Joey Potveer en Jesse Renken; apart trainden: Atilay Batbay (herstelt van blessure), Hilal Ben Moussa (die mogelijk gisteren in de oefenwedstrijd van BV Veendam een schouderblessure heeft opgelopen die doortrekt naar z'n benen) en Timo Letschert (herstelt van blessure).

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.