Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

231 gasten online

Vanmiddag: FC Groningen - FC Emmen (Hoogeveen, 17:00 uur)

Vanmiddag speelt FC Groningen op Sportpark Schutlanden, de groen-witte thuishaven van VV De Weide in Hoogeveen, een oefenwedstrijd tegen FC Emmen. De stoeltjes op de tribunes zijn niet zomaar groen-wit: ze zijn afkomstig uit de inventaris van het Oosterpark.

 

Gisteren zijn reeds 10 spelers van de A-selectie in het oefenduel van "Jong" FC Groningen in actie gekomen, en niet negen, zoals FC Groningen op de clubsite schrijft. In Borgercompagnie kwamen Bizot, Bos, Hiariej, Ivens, Johansson, Jones, Keurntjes, Kostic, De Leeuw en Zeefuik binnen de lijnen - allemaal spelers van het eerste elftal.

 

Uit de resterende 14 spelers (de FC heeft het over 15...) maakt Robert Maaskant (die in het seizoen 1990-1991 als 21 of 22-jarige 12 competitiewedstrijden en één bekerduel voor FC Emmen speelde, zo schrijft FC Emmen op de clubsite) een keuze voor de basiself.

 

 

Wij zijn vanmiddag in Hoogeveen aanwezig en berichten live over het wedstrijdverloop!

Wij denken dat FC Groningen vanmiddag als volgt van start gaat: 

 

Texeira - Suk

Schet - Van Moorsel

Kwakman - Kieftenbeld

Burnet - Sparv - Van Dijk - Kappelhof

Van der Lei

 

In plaats van David Texeira zou ook Hyun Jun Suk kunnen spelen, en Femi in plaats van Maikel Kieftenbeld, maar wij houden het op bovenstaand basiselftal.

 

FC Emmen oefende precies een week geleden tegen stadsgenoot WKE. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Anmar Almubaraki opende in de 38e minuut de score voor FC Emmen; Wil Koops scoorden in de 91e minuut namens het Woonwagen Kamp Emmen de gelijkmaker. FC Emmen speelde in de volgende samenstelling:

 

Van der Vlag: Bakkati (46. Rustenberg), Maynard, Van der Linden (74. Görtz), Mazetti, Velda, Almubaraki (79. Weghorst), De Groot, Zijler (61. De Visscher), Ter Heide, Mamedov

 

 

Aan de kant van het door Joop Gall getrainde FC Emmen verwachten wij o.a. Antoine van der Linden en Norair Mamedov, twee spelers met een FC Groningen-verleden die op 5 juni jl. - de dag dat bekend werd dat FC Groningen vandaag tegen FC Emmen zou oefenen - zijn vastgelegd.

 

 

Johan de Kock en Radjindernath 'Edu' Nandlal in een oefenduel tussen

FC Groningen en FC Emmen in 1986 (bron: clubsite FC Emmen)

 

Sportpark Schutlanden, met uit het Oosterpark afkomstige stoeltjes!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.