Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

93 gasten online

RTV Noord:"Luciano volgend seizoen eerste keeper"

Luciano da Silva heeft de concurrentiestrijd om de positie van eerste keeper van Marco Bizot gewonnen, aldus RTV Noord. Na afloop van de oefenwedstrijd van gisteren tegen C.A. Osasuna heeft trainer Robert Maaskant dit tegenover verslaggever Arnoud Bodde bevestigd. In een gesprek met keeper Luciano confronteerde de verslaggever Luciano met dit voor de Braziliaan heuglijke nieuws. Luciano reageerde blij en verrast, zo is hier te horen. Hij had dit zelf op dat moment nog niet van de trainer gehoord. 

 

 

Ruud Hesp, vandaag in gesprek met Luciano (foto: Wouter Pauwels)

Vandaag heeft Luciano tijdens de training langere tijd met Ruud Hesp gesproken, zo valt in ons trainingsverslag van vandaag te lezen. Mogelijk is dit ook het moment geweest waarop Luciano officieel te horen heeft gekregen voor volgend seizoen de eerste keus onder de lat van FC Groningen te zijn. Voor Marco Bizot zal het een teleurstelling zijn dat hij niet eerste keeper wordt maar hij is nog jong en zijn tijd in het doel van de Trots van het Noorden zal ongetwijfeld nog komen.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.