Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

127 gasten online

Leonard Nienhuis scheurt pees in duim af;

SC Cambuur wil andere keeper van FC Groningen lenen of huren

Leonard Nienhuis, de door FC Groningen aan SC Cambuur verhuurde keeper, heeft een afgescheurde pees in zijn duim en moet binnenkort geopereerd worden, zo schrijft de Friese club op de clubsite. De 22-jarige Nienhuis zal naar verwachting drie maanden uit de roulatie zijn. Cambuur, dat nu alleen nog over de van Heracles gehuurde keeper Dennis Telgenkamp beschikt, wil het keepersprobleem oplossen en heeft opnieuw bij FC Groningen aangeklopt, zo schrijft Stef de Bont, Jupiler League-watcher voor Voetbal International. Het wil graag een andere keeper van FC Groningen lenen of huren, maar dit is volgens De Bont een lastig verhaal.

FC Groningen heeft voor het eerste elftal de beschikking over Luciano en Marco Bizot (die vorig seizoen een soortgelijke blessure had als Leonard Nienhuis) en bij Jong FC Groningen over Stefan van der Lei en Joey Potveer. Keepers van FC Groningen A1 zijn Devlin van den Bosch en Wieger Sietsma. 

 

Leonard Nienhuis werd afgelopen seizoen door FC Groningen aan SC Veendam uitgeleend. Voor het eerste elftal van FC Groningen heeft hij nog niet gespeeld. Zijn contract met FC Groningen loopt nog tot medio 2014.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.