Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

171 gasten online

Hans Nijland: "Nog druk doende met versterkingen;

vanaf komend weekeinde gesprekken met Edison Flores en zaakwaarnemer"

Voor het eerst wordt de naam van Edison Flores op de clubsite van FC Groningen zelf in de mond genomen. Hans Nijland schrijft in zijn wekelijkse nieuwsbrief het volgende: "Ook wij zijn nog druk doende op de transfermarkt om te kijken of en op welke wijze wij ons nog zouden kunnen versterken. Inmiddels is daarbij via diverse media al de naam van Edison Flores in de publiciteit gekomen.

 

Dit pas 18-jarige talent uit Peru komt als het goed is tegen het weekeinde samen met zijn zaakwaarnemer aan in Groningen. In de dagen erna zullen we met elkaar in gesprek gaan om te zien of we met de aanvaller tot een akkoord zouden kunnen komen. Dit alles zal dus pas eventueel na het weekeinde z’n beslag kunnen krijgen."

 

Eerder schreven wij al in dit artikel dat Edison Flores is opgeroepen voor drie interlands van Peru U20, die op 21, 23 en 25 augustus a.s. worden gespeeld tijdens een toernooi in Peru. Tussen nu en het eerste duel zit exact een week. Als Flores komend weekeinde pas in Groningen aankomt zal het voor de Peruaanse bondscoach een uitdaging zijn om Flores op dinsdag 21 augustus 2012 in Peru te begroeten...

 

Henk Veldmate in VI.nl over Flores: "Wij denken dat deze speler ons team een extra impuls kan geven. Aanvankelijk hadden we ingezet op een tijdelijke optie, bijvoorbeeld een meer ervaren speler, achter wie Kostic zich dan had kunnen ontwikkelen. Dat is niet gelukt, en dan gaan we geen gekke dingen doen."

 

OOG Radio en TV schrijft: "Naast Flores is Groningen ook nog bezig met andere mogelijke versterkingen. Welke dat zijn wil Hans Nijland niet zeggen. De clubs in de eredivisie kunnen nog tot 1 september versterkingen aantrekken."

Uit de kop van de nieuwsbrief zou opgemaakt kunnen worden dat Edison Flores niet de enige beoogde versterking is. Dit is in lijn met eerdere uitlatingen die erop wezen dat er zowel een vacature aan de aanvallende linkerkant is als eentje aan de linkerkant van de centrale verdediging. Hans Nijland laat zich echter niet uit over de status van de invulling van de defensieve vacature. 

 

Wordt vervolgd; de transfer window loopt nog tot 1 sepetmber a.s.!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.