Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

246 gasten online

Vanmiddag persconferentie FC Groningen: presentatie Giliano Wijnaldum en "meer voetbaltechnische mededelingen over komend seizoen"

Vanmiddag om 15:00 uur houdt FC Groningen een persconferentie, waarin Giliano Wijnaldum zal worden gepresenteerd. Er zullen tevens nog meer voetbaltechnische mededelingen worden gedaan met betrekking tot het seizoen 2013-2014. Dit schrijft FC Groningen op de clubsite. Wij gaan ervan uit dat er naast Wijnaldum nog één of meerdere spelers gepresenteerd zullen worden. Het meest voor de hand ligt o.i. de presentatie van Eric Botteghin en mogelijk ook de deze week op proef meespelende William Ekong.

 

Of FC Groningen er ook al in is geslaagd om de gewenste creatieve middenvelder te strikken moet nog even worden afgewacht. Wij denken dat FC Groningen noodgedwongen heeft afgezien van Tjaronn Chery en vol voor Marko Vejinovic is gegaan. Maar of dit is gelukt?


"FC Groningen presenteert vanmiddag ook Eric Botteghin"

Inmiddels hebben wij uit betrouwbare bron vernomen dat ook Eric Botteghin vanmiddag gepresenteerd zal worden! Later kwam ook het Dagblad van het Noorden hiermee naar buiten.

In de wandelgangen  deed sinds gisteravond ook de naam van Erik Falkenburg de ronde. Laatstgenoemde middenvelder van AZ, die zich net als Ruud Boymans niet meer in Alkmaar op de training hoefde te melden en uit mag kijken naar een nieuwe werkgever, is volgens het Griekse iapopsi echter al medisch gekeurd door Panathinaikos waar hij een driejarig contract zou kunnen tekenen. Yannis Anastasiou, de nieuwe trainer van Panathinaikos, sprak afgelopen maand al in Nederland met Falkenburg. De transfersom van € 200.000 leek uiteindelijk een obstakel te vormen, waarop de overgang afketste. Maar er zou nu water bij de wijn zijn gedaan door beide partijen, aldus ELF Voetbal.

 

Op vrijdagochtend 28 juni 2013 meldt het Griekse iapopsi dat Falkenburg donderdag nog geen contract met de Griekse club heeft getekend - dit zou tot vrijdag zijn uitgesteld. 

 

Later meer!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.