Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

91 gasten online

Paul Zweverink versterkt scoutingsteam FC Groningen

Paul Zweverink is per direct toegetreden tot het scoutingsteam van FC Groningen. Dit heeft hij vanmiddag voorafgaande aan het perspraatje met Robert Maaskant meegedeeld. Het aandachtsgebied van Paul Zweverink zal de Jupiler League en de competitie voor beloftenelftallen zijn. Vanavond heeft hij zijn functie ingeluid met een bezoek aan de met negen gele kaarten opgesierde wedstrijd tussen AGOVV en Telstar. Zweverink is een liefhebber van spelers die de mouwen opstropen in het algemeen en van Michael de Leeuw, die hij liefkozend 'kleine Nevland' noemt, in het bijzonder.

Paul Zweverink is freelance journalist en sinds 1 april 2010 intermediair tussen supporters en clubleiding. Hij verklaarde rond zijn aanstelling als intermediair het volgende: 'Ik hoop op een goede samenwerking vanuit alle geledingen. FC Groningen IS en MOET een volksclub zijn en blijven. Een club waar naast de noodzakelijke commerciële belangen ook alle ruimte is voor de uitingen en gevoelens van de fanatieke aanhang. Elke positieve bijdrage die ik daarbij kan leveren kan een stap in de juiste richting zijn.'

 

Wij feliciteren Paul met zijn benoeming tot scout van FC Groningen en hopen dat hij zijn steentje kan bijdragen aan het door FC Groningen contracteren van diverse 'kleine Nevlands'!

 

Gerelateerd artikel:

 

02-02-2010 Paul Zweverink smeerolie tussen Groningen Fanatics en clubleiding FC Groningen

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.