Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

159 gasten online

Flores bezoekt zondag FC Groningen - Willem II; maandag medische keuring

Het Peruaanse El Comercio.pe heeft zojuist een kijkje in de agenda van Edison Flores gegeven. De 18-jarige aanvallend ingestelde speler is gistermiddag op Schiphol geland en onder begeleiding van teammanager Bas Roorda naar Groningen doorgereisd. Hij heeft vandaag de club bezocht (de training van vanochtend heeft hij overigens laten schieten) en met de clubleiding van FC Groningen gesproken.

 

Hij zal morgen in de Euroborg aanwezig zijn bij de wedstrijd FC Groningen - Willem II. Maandag zal hij medisch worden gekeurd en de laatste contractuele details regelen, waarna hij zijn vierjarig contract zal tekenen.

Of er dan tijd is om hem te presenteren is maar zeer de vraag, want de krant schrijft dat Flores, als alles volgens planning verloopt, komende dinsdagnacht alweer in de Peruaanse hoofdstad Lima zal aankomen.

 


Edison Flores, vlak vóór zijn vertrek naar Nederland

 

En Edison Flores valt morgen met zijn neus in de boter, want de Euroborg is aardig gerenoveerd, getuige de volgende impressie van FC Groningen TV:

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.