Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

93 gasten online

Vanmiddag: FC Groningen - Willem II (eindstand 1-1)

Eindelijk - we kunnen weer los in de Euroborg! Het is exact een half jaar geleden dat we in de Groene Hel de laatste thuisoverwinning wisten bij te schrijven: op 19 februari jl. werd PSV met 3-0 de stad uitgeblazen. Wat zich daarna rond FC Groningen afspeelde valt met geen pen te beschrijven - het was een tranendal. Vanmiddag gaat de Trots van het Noorden knallen, zo heeft Robert Maaskant beloofd.

 

Spektakel wil hij de supporters bieden, en na de beroerde voorstelling van vorige week tegen FC Twente iets rechtzetten naar de fans toe. Hij moet het doen zonder Michael de Leeuw, voor wie mogelijk zelfs de volgende wedstrijd (PSV-thuis) nog te vroeg komt, aldus Wim Masker in de Groninger Gezinsbode. De absentie van de speler die er 90 minuten lang vol voor gaat en het in zich heeft om in Groningen tot publiekslieveling uit te groeien is zeker een gemis, maar Maaskant heeft het liever over de spelers op wie hij wél een beroep kan doen, en hij heeft gelijk!

 

Vanmiddag moet het gebeuren, in een snikhete Euroborg. Eenmalig wordt het meenemen van flesjes water toegestaan, zo schrijft RTV Noord. Voor spelers en supporters zal het echter zwaar worden. Het enige dat telt zijn de drie punten!

 

Het scoreverloop van de wedstrijd is vanmiddag op onze website en op ons Twitter-account https://twitter.com/FCGOnline te volgen; ons wedstrijdverslag en een fotoreportage van Eric Smit volgen na de wedstrijd!

Wij snakken ernaar in ons groene bolwerk weer uit ons dak te kunnen gaan, zoals in een voor ons gevoel te grijs verleden door Eric kon worden vastgelegd op de gevoelige plaat:

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.