Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

306 gasten online

Peter Wisgerhof zegt FC Groningen voorlopig af; FC schakelt over op alternatief

FC Groningen en FC Twente waren al akkoord over een transfersom, maar Peter Wisgerhof heeft FC Groningen voorlopig afgezegd, zo berichten zowel De Telegraaf als (op TV) RTV Noord. Wisgerhof wil de ontwikkelingen bij FC Twente afwachten: het is nog onzeker of Douglas, wiens contract na dit seizoen afloopt, niet nog vóór het einde van de transfertermijn zal vertrekken, terwijl Rasmus Bengtsson graag verhuurd wil worden, aldus De Telegraaf.

 

FC Groningen schakelt nu over op een alternatief, vermoedelijk Timothy Derijck.

 

Ook komst Timothy Derijck lijkt van de baan:

Derijck: "Ik wil niet weg bij PSV en ik mag van Advocaat ook niet weg"

Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, schrijft zojuist op Twitter: "Net Derijck gesproken: ik ben niet de vierde man en wil niet weg bij PSV. Wordt vervolgd. Derijck zegt ook nog dat hij van Advocaat niet weg mag bij PSV."(zie 1; 2)

 

FC Groningen rekent niet meer op de komst van Peter Wisgerhof

Op dinsdag 21 augustus 2012 komt Hans Nijland in de papieren versie van het Dagblad van het Noorden aan het woord. Nijland over de beslissing van Peter Wisgerhof om nu nog geen besluit over zijn toekomst te nemen: "Wij hebben begriop voor het standpunt van Wisgerhof. Je weet nooit wat er de komende weken nog gebeurt, maar wij rekenen niet meer op de komst van Wisgerhof. Wij hebben nog wat lijntjes uitstaan, maar het is ook m ogelijk dat er geen centrale verdediger bij komt."

 

Timothy Derijck wil duidelijkheid over zijn status en toekomst bij PSV

AD.nl meldt dat Timothy Derijck binnenkort in gesprek gaat met de PSV-directie om duidelijkheid te krijgen over zijn status bij de club. Hij zat zaterdag tijdens de competitiewedstrijd van PSV tegen Roda JC op de tribune en deed gisteren met Jong PSV mee in de met 0-2 gewonnen uitwedstrijd bij Jong FC Twente. AD.nl schrijft: "Derijck wil weten waar hij aan toe is en of PSV bereid is mee te werken aan een transfer, als die kans komt. Met onder meer FC Groningen en Anderlecht is al informeel gesproken. FC Groningen heeft hem op een lijstje staan, maar niet bovenaan. Die club grijpt, voorlopig, echter naast droomkandidaat Peter Wisgerhof. Anderlecht ging vol voor Niklas Moisander, die inmiddels voor ajax heeft gekozen. Intern was er in Brussel verdeeldheid of Derijck geschikt zou zijn, maar nu de topkandidaat geen optie meer is, zou het alternatief aantrekkelijker kunnen worden. Al overweegt Anderlecht ook om helemaal geen verdediger aan te trekken. Bij Anderlecht is John van den Brom de hoofdtrainer. Onder hem was Derijck aanvoerder bij ADO Den Haag."

 

Inmiddels is duidelijk dat Timothy Derijck wel is opgenomen in de wedstrijdselectie voor de Europese uitwedstrijd van PSV tegen FK Zeta Golubovci uit Montenegro, zo schrijft Rik Elfrink, PSV-watcher voor het Eindhovens Dagblad op Twitter. De selectie vertrekt morgenvroeg (woensdag 22 augustus 2012).

RTV Noord citeert Hans Nijland: "De zaakwaarnemer van Wisgerhof, Edwin OldeRiekerink, heeft ons vandaag laten weten dat Wisgerhof voorlopig geen besluit neemt over zijn sportieve toekomst."

 

Peter Wisgerhof zag een vertrek naar FC Groningen enige jaren geleden ook al niet zitten. Hij is toen bij N.E.C. gebleven. Wat ons betreft: graag of niet!

 

Gerelateerd artikel:

 

20-08-2012 DvhN: "FC Groningen wil Peter Wisgerhof"; Eindhovens Dagblad: "FC Groningen wil Timothy Derijck"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.