Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

151 gasten online

Michael de Leeuw wordt klaargestoomd voor thuiswedstrijd tegen PSV

Vandaag heeft de selectie van Robert Maaskant vrijaf, maar er werd vanmorgen in de Euroborg wel degelijk getraind. Femi, Matías Jones, Michael de Leeuw, Paco van Moorsel en de aan SC Cambuur verhuurde Leonard Nienhuis werkten aan hun herstel. Het verst in hun herstel zijn Michael de Leeuw, Paco van Moorsel en Matías Jones. Het drietal trainde met de bal en zette een aantal snelle aanvallen op. Het schortte afgelopen zondag in de thuiswedstrijd tegen Willem II met name aan creativiteit op het middenveld. Michael de Leeuw werd node gemist en zijn aanwezigheid, komende zondag als opnieuw een thuiswedstrijd op het programma staat en wel tegen PSV, zou een slok op een borrel schelen.

 

Afgaande op de training van vanochtend lijkt de hoop gerechtvaardigd dat Robert Maaskant zondag een beroep op Michael de Leeuw kan doen.

Femi, die in de uitwedstrijd bij FC Twente met een hamstringblessure uitviel, beperkte zich tot het lopen van rondjes; dit gold ook voor Leonard Nienhuis, die bij Cambuur een pees in zijn hand heeft gescheurd en enkele maanden uit de roulatie is. Hij loopt met een omzwachtelde pols. Paco van Moorsel herstelt van een knietje in zijn dij en Michael de Leeuw raakte afgelopen vrijdag op de training in een duel met Maikel Kieftenbeld geblesseerd aan zijn enkel. Met wat voor blessure Matías Jones te kampen heeft is ons niet duidelijk. Onder leiding van fysiektrainer Jan Arend Vredeveld, manueel therapeut Wouter van den Berg en trainer Robert Maaskant wordt getracht de geblesseerde spelers fit te krijgen.

 

Maaskant met Van Moorsel, Jones en De Leeuw

 

 

Leonard Nienhuis loopt zijn rondjes...

 

... net als Oluwafemi Ajilore

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.