Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

118 gasten online

SMS van Lovre aan Jans:"Ik ben fit"

Afgelopen zondag raakte Goran Lovre in de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam geblesseerd aan zijn hamstring. De dagen erop was hij bij de trainingen in geen velden of wegen te bekennen. Iedereen ging er dan ook van uit dat het dus om een vrij ernstige blessure moest gaan. Meespelen in de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop, zondag tegen Heerenveen, leek uitgesloten. Nu weten wij met dank aan het DvhN: Lovre stapte afgelopen maandag gelijk in het vliegtuig naar Belgrado om zich te laten behandelen door "Madame Placenta", zoals de Servische wonderdokter Mariana Kovacevic ook wel genoemd wordt. Woensdag ontving Ron Jans een SMS van Lovre:"Ik ben fit".

 

Wat deze dame precies allemaal met haar patiënten doet, is niet helemaal duidelijk, en het lijkt er op dat zij die duidelijkheid ook helemaal niet wil verschaffen. Feit is wel dat er steeds meer (beroemde) voetballers zijn, die bij blessures zo snel mogelijk richting Belgrado vertrekken om zich door Kovacevic te laten behandelen. Naar verluidt maakt zij voor de behandeling gebruik van paardenplacenta's in combinatie met medicijnen die via stralingen en met behulp van electriciteit in het lichaam worden gewreven. De behandeling wordt geconcentreerd op de plek waar de blessure zit. Waar Lovre eerder door haar aan zijn knie behandeld werd, mocht zij nu dus zijn hamstring onder handen nemen.

 

Ron Jans hield woensdag nog een slag om de arm. Hij wil Lovre eerst weer zien trainen, voordat hij de conclusie durft te trekken dat Goran Lovre inderdaad voldoende hersteld is om zondag mee te kunnen doen tegen Heerenveen (als die wedstrijd al door gaat). Misschien was het wel handig geweest als Goran ook gelijk een afspraak voor Tom Hiariej had geregeld...