Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

189 gasten online

Femi op de weg terug; hopelijk snel weer inzetbaar

Net als vorige week werd de trainingsvrije dinsdag door de niet geheel fitte spelers benut om te werken aan hun herstel. Vorige week ging het naast de aan SC Cambuur verhuurde keeper Leonard Nienhuis om Femi, Matías Jones, Michael de Leeuw en Paco van Moorsel; inmiddels hebben alleen Nienhuis en Femi nog het predikaat 'nog niet okselfris'.

 

Beiden waren ook vanochtend in de Eurobrg te vinden. Femi werkte onder leiding van manueel therapeut Wouter van den Berg en fysiektrainer Jan Arend Vredeveld diverse oefeningen af; het zag er bij de Nigeriaan allemaal vrij schier oet.

Ajilore maakte indruk in de oefenwedstrijden tegen de grotere tegenstanders, en was in de openingswedstrijd tegen FC Twente tot zijn uitvallen de beste speler van de Trots van het Noorden. Wij hopen dat zijn herstel snel doorzet en dat Robert Maaskant komende vrijdag tegen ADO Den Haag al een beroep op hem kan doen. Het zal de performance op het middenveld ten goede komen. 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.