Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

116 gasten online

Hyun Jun Suk in de belangstelling van VVV-Venlo en Willem II

UPDATE: "Hyun Jun Suk niet naar VVV-Venlo"

Het zou maar zo kunnen dat Hyun Jun Suk afgelopen zondag tegen PSV zijn 23e en laatste wedstrijd voor FC Groningen heeft gespeeld. Het Dagblad van het Noorden schreef vandaag al FC Groningen de Zuid-Koreaan vermoedelijk kwijtraakt aan VVV-Venlo. De krant schrijft: "Suk voelt veel voor een overstap naar de Limburgse club en FC Groningen is bereid daaraan mee te werken." RTV Noord zegt dat ook Willem II belangstelling voor Suk heeft, en dat zowel VVV-Venlo als Willem II Suk de rest van het seizoen willen huren.

 

Aangezien het contract van Hyun Jun Suk medio 2013 afloopt zou dat betekenen dat we de sympathieke en nimmer versagende Suk, die een instelling heeft die in schril contrast staat tot die van heren als Enevoldsen en de alweer in Denemarken revaliderende Pedersen, niet meer in het groen-wit zullen zien.

 

Verhuur of verkoop van één of meerdere spelers is voor FC Groningen van groot belang om de salarishuishouding binnen de perken te houden.

 

UPDATE: "Hyun Jun Suk niet naar VVV-Venlo"

Jan Mennega van het Dagblad van het Noorden schrijft op deze bewogen dag tegen een uur of 10 's avonds op Twitter dat Hyun Jun Suk niet naar VVV-Venlo gaat: "De Limburgse club had aangegeven de Koreaan te willen aantrekken, maar is daarop teruggekomen."

 

Willem II huurt Luxemburgse spits - vertrek Hyun Jun Suk naar Willem II ook van de baan?

Wij nemen aan dat Hyun Jun Suk ook niet naar Willem II vertrekt, omdat de Tilburgers de Luxemburgse spits Aurélien Joachim gaan huren (bron: Brabants Dagblad).

Hyun Jun Suk was in juli in Zuid-Korea nog de held van FC Groningen dat toen meedeed aan de Peace Cup.

 

 

Zijn met afstand mooiste doelpunt voor FC Groningen scoorde Hyun Jun Suk op 19 februari jl. in de met 3-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen PSV (de laatste thuisoverwinning van de FC, maar dit terzijde). Suk had ook al de 1-0 voor zijn rekening genomen, maar zijn 3-0, een schot dat met een grote boog over PSV-keeper Andreas Isaksson vloog, was een beauty. Nog een keer nagenieten van de Zuid-Koreaan, die liever zijn voeten dan zijn mondwerk laat spreken:

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.