Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

190 gasten online

Persconferentie FC Groningen gaat vanavond niet door - komt Kirm niet?

FC Groningen heeft zojuist op de clubsite bekendgemaakt dat de eerder voor vanavond aangekondigde persconferentie is afgelast. De club licht dit als volgt toe: "FC Groningen wilde vanavond een andere speler presenteren. De eerder aangekondigde persconferentie gaat echter niet door. Bij de afwikkeling van de beoogde transfer zijn zaken aan het licht gekomen, die aan de betrokken partijen meer tijd vraagt om de transfer volledig te kunnen afronden. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen wij hiervan melding maken."

 

Wim Masker schrijft vanavond in de Groninger Gezinsbode over Kirm: "De Sloveen zou woensdagavond worden gepresenteerd, maar de persconferentie werd afgeblazen omdat nog niet alles in kannen en kruiken is. Het is niet uitgesloten dat vanavond alsnog een akkoord met speler en zaakwaarnemer wordt bereikt. Het is de bedoeling dat hij dan morgen meetraint." Volgens het DvhN zou Kirm medisch al goedgekeurd zijn en zou er ook al een akkoord tussen FC Groningen en Wisla Krakow zijn bereikt.

 

De hoogste Poolse divisie, de Ekstraklasa, is inmiddels twee wedstrijdrondes onderweg. Andraz Kirm begon beide wedstrijden op de bank. Hij maakte alleen in de tweede wedstrijd speelminuten: op 25 augustus jl. viel hij in de 72e minuut in. Wisla staat met vier uit twee op een zesde plaats. De derde wedstrijdronde wordt op vrijdag 31 augustus a.s. gespeeld. Wisla speelt dan thuis tegen Polonia Warschau.

Ook wij nemen aan dat FC Groningen beoogd had om vanavond de Sloveen Andraž Kirm te presenteren. Wij zijn benieuwd wat voor zaken er aan het licht zijn gekomen.

 

Het zou een grote teleurstelling zijn voor clubleiding, trainers en supporters als er deze transferperiode in het geheel geen nieuwe speler wordt gecontracteerd. FC Groningen zegt echter niet dat de transfer van de beoogde speler van de baan is. Kortom: òfwachten maar weer...

 

Eerder vandaag schreven we overigens al:

 

Over de uitkomst van de medische keuring die vanmiddag wordt gehouden lijken geen twijfels te zijn, aangezien er al over een presentatie wordt gesproken.

 

Zijn er bij de medische keuring vervolgens toch bijzonderheden aan het licht gekomen? (Waarschijnlijk niet, volgens RTV Noord heeft de Sloveense international de medische keuring vanmiddag doorstaan.)

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.