Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

129 gasten online

FC GRONINGEN - HEERENVEEN GAAT DOOR: VELD IS GOEDGEKEURD

Hoe we het stadion moeten bereiken weet niemand, de stuifneeuw jaagt om ons huis, het weer heeft het verkeer ook grotendeels lamgelegd in Nederland, bij een andere derby die vandaag gespeeld zou worden - de beladen Gelderse kraker NEC-Vitesse - denken ze wel aan het publiek (die wedstrijd ligt er al uit), maar in Groningen moet gewoon gevoetbald worden. Hoe moeten de 1.100 Friezen hier komen? En de 21.500 Grunnegers? Wij weten het niet. Of zal er vlak vóór half drie nog een herkeuring plaatsvinden en mogen degenen die met pijn en moeite de Hel van het Noorden hebben bereikt alsnog naar huis?

 

De ANWB raadt overigens iedereen aan binnen te blijven. RTV Noord: wegen slecht begaanbaar. Minder treinen, geen bussen. KNVB echter: de wedstrijd gaat door. TRIEST!

 

 


GRONINGEN - De situatie op de wegen in Groningen en Drenthe verslechtert snel door de aanhoudende sneeuw en de harde wind. De A28 en de A7 zijn slecht berijdbaar en de lokale wegen zijn plaatselijk zeer glad.

Wegbelijningen en borden zijn vaak niet zichtbaar en overal ontstaan sneeuwduinen. Rijkswaterstaat en de ANWB adviseren mensen niet de weg op te gaan als dat niet strikt nodig is.

Bussen
Qbuzz heeft inmiddels besloten zijn bussen van de weg te halen. Wanneer de dienstregeling wordt hervat is op dit moment niet bekend. Later volgt uitleg.

Treinen
Er zijn vertragingen en uitval van treinen door het strenge winterweer. Op de site van de NS worden sommige vertragingen gemeld. In de reisplanner worden eventuele vertragingen echter niet opgenomen. Later op de dag wordt bekeken of de dienstregeling van de treinen maandag wel weer normaal verloopt.

 

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.