Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

123 gasten online

FC GRONINGEN ZET KNVB ONDER DRUK: WEDSTRIJD TOCH AFGELAST

Nog geen uur na de lachwekkende melding van de KNVB dat het veld is goedgekeurd (in de persoon van scheidsrechter Vink, zijn bijnaam van Blinde Vink blijkt eens te meer een kern van waarheid te bevatten), heeft de KNVB alsnog besloten (lees: heeft van de FC MOETEN besluiten) dat de Battle of The North geen

doorgang kan vinden. Hoe lang houden de belastingbetalers dit zwalkende bolwerk nog in stand?

 

Compliment voor de FC. Wij laten hier niet met ons sollen!

 

Ook RTV Noord meldde kort na onze vermoedens hetzelfde:

 

GRONINGEN - De wedstrijd FC Groningen-Heerenveen gaat vanmiddag niet door.

Op aandringen van Groningen heeft de KNVB de wedstrijd afgelast in verband met veiligheidsredenen. De club vindt het voor het publiek onverantwoord om in deze winterse omstandigheden naar de Euroborg te gaan. De KNVB heeft daar gehoor aangegeven.

 

Maar zeg nou zelf. Waarom kan de KNVB niet zélf op het idee komen dat een wedstrijd uit het programma geschrapt moet worden als bv. een stadion niet bereikt kan worden door iedereen die niet in de aan de Euroborg grenzende wijk De Linie woont? Waarom moet eerst Hans Nijland verbaal ontploffen voordat Vink en consorten de bovenkamer op een rijtje krijgen?

 

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.