Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

78 gasten online

Vanavond: PEC Zwolle - FC Groningen (IJsseldelta Stadion, 18:45 uur)

Vanavond speelt FC Groningen de zeer belangrijke wedstrijd tegen PEC Zwolle. Leon ter Wielen, Joost Broerse, Darryl Lachman en Frank Olijve hebben een verleden bij FC Groningen (Broerse speelt vanavond zelfs z'n 300e wedstrijd in het Nederlandse betaalde voetbal), en Robert Maaskant speelde tussen 1992 en 1995 75 wedstrijden voor FC Zwolle (PEC citeert op de clubsite: "Door zijn winnaarsmentaliteit en gedreven spel was hij in die tijd populair onder de Zwolle-supporters"), en tussen 1996 en 1999 was Maaskant in Zwolle jeugd- en assistent-trainer, waarna zijn carrière als hoofdtrainer een aanvang nam bij RBC.

 

Kortom, oude bekenden treffen vanavond op elkaar. Maar er is geen tijd voor sentimenten. FC Groningen is op een 12e plaats terug te vinden en dient de stad van de Blauwvingers vanavond met de volle buit te verlaten.

 

Wij zijn vanavond in het propvolle uitvak in Zwolle present, en doen na de wedstrijd op onze website verslag van deze kraker. Wij proberen op ons Twitter-account https://twitter.com/fcgonline live verslag te doen van de wedstrijd, maar dit hangt wel af van de digitale stand van de techniek in het IJsseldelta Stadion, strijdtoneel van een echt, onomstreden openbaar feest.