Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

97 gasten online

Vanmiddag: FC Groningen - Feyenoord (Groene Hel, 14:30 uur)

Feyenoord mag vannacht dan in Assen overnacht hebben om niets aan het toeval over te laten  - de statistieken van eerder gespeelde krakers tussen de Trots van het Noorden en de Trots van Zuid wijzen uit dat Feyenoord sinds de inauguratie van de Euroborg keer op keer wordt zoekgespeeld in onze Groene Hel en alleen in 2010 door een goal in de 92e minuut van Ron Vlaar aan het langste eind wist te trekken.

 

Wedstrijden tussen beide opponenten staan garant voor meeslepende voetbalgevechten die bol staan van passie, strijd, spanning en een fanatiek meelevende twaalfde man. Wij hebben er heel veel zin in! En een blik op de ranglijst leert ons dat een zege ons naar de gedeelde vijfde plaats kan brengen: wij dienen dan te winnen en FC Utrecht mag de Duivendrechtse graftombe niet met drie punten verlaten. Wie had dat na onze toch wel erg bescheiden competitiestart gedacht!

 

Wij houden jullie tijdens de wedstrijd live op op Twitter (https://twitter.com/fcgonline) van het wedstrijdverloop op de hoogte en komen na de wedstrijd met een wedstrijdverslag en foto's van Eric Smit op de proppen!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.