Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

400 gasten online

Virgil van Dijk, Maikel Kieftenbeld en Michael de Leeuw in Elftal van de Week

 

Het Dagblad van het Noorden mag voor de prestatie van de ook gisteren weer onvermoeibaar zwoegende en voor het team zeer belangrijke Michael de Leeuw een schamel zesje overhebben - in het Elftal van de Week, samengesteld op basis van de beoordelingen van de rapporteurs van Telesport, heeft hij - in onze ogen volkomen terecht - een plekje veroverd. Dit geldt ook voor Virgil van Dijk, die overigens ook vorige week was genomineerd en ook landelijk meer en meer als belangrijke schakel in onze verdediging wordt gezien, en voor Maikel Kieftenbeld, gistermiddag zeer goed op dreef.

 

Een kritische blik in het Elftal van de Week leert ons dat om duistere redenen eveneens drie spelers van sc Heerenveen zijn geselecteerd, te weten keeper Kristoffer Nordfeldt, rechtsback Pelé van Anholt en Filip Djuricic. Over twee weken treffen beide noordelijke clubs op elkaar. Welke club is dan het best verrtegenwoordigd in het Elftal van de Week? Wij zetten onze centen op de enige echte Trots van het Noorden! 

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.