Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

110 gasten online

FC Groningen wordt zondag gesteund door bomvol, uitverkocht uitvak

Cor Pot heeft andermaal blijk gegeven van een verknipte visie op voetbal door spelers als Leandro Bacuna, Virgil van Dijk en Género Zeefuik bij Jong Oranje te passeren ten faveure van inferieure alternatieven. Het is dan ook zonneklaar dat onze aandacht meer en meer verschuift naar de wedstrijd die FC Groningen zondag in het Friese dorp moet spelen. De voorverkoop voor het uitvak in het Abe Lenstra Stadion moest even op gang komen, maar inmiddels weten we dat FC Groningen zich zondag gesteund weet door bomvolle en uitzinnig meelevende vakken 24, 421, 422 en 423.

 

De clubleiding van FC Groningen is blij en verklaart in een digitale nieuwsbrief: "Directie, management en het team waarderen het enorm dat u ons komt ondersteunen. Vanaf half twaalf tot twee uur zal er horeca aanwezig zijn op P8, alwaar u samen met andere FC supporters alvast in de sfeer kunt komen. P8 is ook de locatie waar u de auto kan parkeren."

FC Groningen schrijft verder nog:

 

U bereikt P8 door de afslag Tjalleberd te nemen op de A7 en vervolgens de borden P8 te volgen. In de bijlage vind u de parkeerkaart voor P8, gelieve deze uit te printen en zichtbaar achter uw voorruit te plaatsen.


Wij adviseren u om vòòr half twee richting het stadion te gaan, zodat u op tijd in het stadion aanwezig bent. Het Abe Lenstra stadion opent om 13.00 uur.


Alleen in de directe omgeving van de Horeca carrousel is het toegestaan om alcohol te drinken. Wij verzoeken u geen alcohol te drinken op de route van P8 naar het stadion en het afval te deponeren in de daartoe bestemde vuilnisbakken.


Wanneer de weersomstandigheden dermate slecht zijn, dat een normale horeca exploitatie niet mogelijk is op P8, zullen wij dit op zondagmorgen via onze website www.fcgroningen.nl kenbaar maken.


Wij wensen u een prettige wedstrijd.

Extra informatie:
Omwisselplaats: P8 te Heerenveen
Omwisseltijd: tussen 12:45 - 13.45 uur
Meenemen: Omwisselbiljet, legitimatie en (Seizoen)ClubCard

- Voor supporters van FC Groningen die meereizen naar een uitwedstrijd geldt een identiteits-verplichting. Zowel bij het omwisselen als tijdens en na de wedstrijd kan om uw identiteitsbewijs worden gevraagd.
- De (Seizoen)ClubCard en de gekochte kaart dienen op naam van de meereizende supporter te staan.
- De kaart is -zonder toestemming van FC Groningen - niet overdraagbaar.

 

Wij zullen de komende dagen proberen ons op het trainingsveld een beeld te verschaffen van de strijdwijze van de enige echte Trots van het Noorden en zien ongelofelijk uit naar de wedstdijd van zondag!

 


 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.