Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

399 gasten online

Vanmiddag: sc Heerenveen - FC Groningen (Vraislaand, 14:30 uur)

In de categorie Grunneger schietverhoaltjes valt hier in de rubriek Vrais noch vlaais te lezen dat er in Vraislaand nait veul te doun is. Vandaag is dit echter geheel anders en wordt het stoffige dorp eens goed opgeschut. De Trots van het Noorden komt met 1.280 uitzinnige fans langs om met een meeslepende instelling de drie punten te veroveren, waarna de pompeblêdden zich weer te ruste kunnen leggen.

 

Wij zien ongelofelijk uit naar deze derby, rekenen op een Groningse knokploeg die niets heel laat van de frêle Friezen, voor de vierde maal op rij in competitieverband ongeslagen blijft en de top zes van de Eredivisie binnendendert.

 

Wij proberen jullie vanmiddag op ons Twitter-account (https://twitter.com/fcgonline) van het wedstrijdverloop op de hoogte te houden en komen na de wedstrijd - echter later dan jullie gewend zijn, aangezien we ons middenin een lange, feestvierende autostoet bevinden - op onze website met een wedstrijdverslag (incl. foto's) op de proppen!

FC Groningen zal met een ongewijzigde basis gaan spelen en derhalve het volgende elftal vuurvreters het veld opsturen: 

 

Kirm - Zeefuik - Schet

Sparv - De Leeuw - Kieftenbeld

Kappelhof - Kwakman - Van Dijk - Bacuna

Luciano

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.