Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

239 gasten online

Vanmiddag: FC Groningen - N.E.C. (Euroborg, 12:30 uur)

Op het weinig geliefde tijdstip van 12:30 uur trappen FC Groningen en N.E.C. vanmiddag af voor hun onderlinge wedstrijd. Duels tussen de Trots van het Noorden en Eniesee verlopen vaak spectaculair. Wat te zeggen van de 3-3 van vorig seizoen (3x David Texeira!) en de 5-1 van 23 januari 2008 (2x Mark-Jan Fledderus, Marcus Berg, Goran Lovre, Tom Hiariej).

 

Iets gedateerder is de 4-4 van 23 augustus 2000. Toen al zagen we ons geconfronteerd met Ruud Bossen, en de vier doelpunten van Sander van Gessel, Martin Drent (2x) en Dejan Curovic waren goed voor slechts één punt.

 

Het meest dierbaar echter zijn onze herinneringen aan de 3-0 van 18 december 2005 - de allerlaatste thuiswedstrijd die we in het Oosterpark hebben gespeeld. Onderaan dit stukje hebben we beeldmateriaal van deze wedstrijd gevoegd, met FC Groningen in een aanvallend 3-4-3 concept!

 

Vanmiddag staat niet een spectaculair scorerverloop, maar het veroveren van drie punten bovenaan onze verlanglijst. Wij zullen vanmiddag op Twitter (https://twitter.com/fcgonline) live over de wedstrijd berichten (aannemende dat de verbinding beter is dan jl. dinsdagavond...); na de wedstrijd plaatsen we op onze website een wedstrijdverslag!

Opstelling FC Groningen: 

 

Kirm - Zeefuik - Bacuna

Sparv - De Leeuw - Kieftenbeld

Burnet - Kwakman - Van Dijk - Kappelhof

Luciano


Vermoedelijke bankbezetting: Bizot, Ivens, Magnasco, Femi, Van Moorsel, Schet, Texeira

 

Opstelling N.E.C.: Babos, Breuer, Van Eijden, Cmovs, Amieux, Palsson, Rieks, Koolwijk, Van der Velden, Ten Voorde, George.

 

Samenvatting FC Groningen - N.E.C. (18 december 2005, uitslag 3-0):

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.