Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

395 gasten online

Liesblessure Tim Sparv; Olijve en Lachman langer bij eerste selectie

De FC meldt het slechts in een bijzin op haar site, maar naast Tom Hiariej, Koen van de Laak en Morten Nordstrand zal ook onze nieuwste aanwinst, Tim Sparv, begin januari een test moeten ondergaan vanwege een blessure. Of hij zijn lieskwetsuur tijdens het sneeuwruimen in de Euroborg of bij het de laatste weken meetrainen met zijn huidige club, Halmstads BK, heeft opgelopen is ons niet bekend, feit is dat ook hij mogelijk niet meegaat met de rest van de selectie die een trainingskamp in het zonnige Portugal heeft belegd. Dit kan er ook nog wel bij...

 

In hetzelfde stukje staat ook dat Darryl Lachman en Frank Olijve nog iets langer bij de eerste selectie van FC Groningen zullen blijven en minimaal tot 1 maart a.s. aan het echte werk mogen ruiken.

 

Maar de meeste aandacht gaat nu uit naar Tim Sparv. Hoe ernstig is zijn blessure? Begin januari zullen we weten of hij zich bij het steeds imposanter wordende lijstje in-Portugal-afwezigen zal voegen. Dat lijstje bestaat nu uit Petter Andersson, Ondrej Svejdik, Sepp de Roover, Jeffrey Rijsdijk (knieblessures) en Oluwafemi Ajilore (doet met Nigeria mee aan de African Cup of Nations). Mogelijk blijven Hiariej (liesblessure), Van de Laak (enkel), Nordstrand (hamstrings) en ... Sparv dus ook noodgedwongen achter in Groningen.

 

Hopelijk valt het met laatstgenoemd kwartet een beetje mee en kunnen we redelijk voorbereid aan de tweede seizoenshelft beginnen. Da's nodig ook, want dan zal het toch echt moeten gebeuren. Want we hebben meteen na de winterstop het volgende vrij pittige programma voor de kiezen:

 

Wo 20-01-2010 20:00   FC Groningen - SC Heerenveen        
Zo  24-01-2010 14:30   FC Groningen - FC Twente       
Za  30-01-2010 19:45   AZ - FC Groningen       

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.