Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

241 gasten online

Virgil van Dijk: het spant erom of hij uitwedstrijd bij NAC Breda haalt

Wij zijn er nog niet van overtuigd dat Virgil van Dijk, die afgelopen zondag in de met 1-2 verloren thuiswedstrijd tegen N.E.C. na een kwartier met een enkelblessure uitviel, a.s. vrijdagavond in het volgende duel (NAC-uit) inzetbaar is. Het Dagblad van het Noorden berichtte gisteren dat Virgil zelf denkt dat dat zijn enkelblessure meevalt, maar hij kon geen duidelijkheid verschaffen over de verwachte duur van zijn herstel. "Mijn enkel is nog dik. Ik hoop er tegen NAC bij te kunnen zijn, maar kan dat nu nog niet zeggen."

 

Het werd niet nodig geacht om de enkel nader in het ziekenhuis ie onderzoeken, zo schrijft het DvhN.

 

Virgil van Dijk ontbrak gisterochtend uiteraard op het trainingsveld, en ook de training van vanmorgen liet hij aan zich voorbijgaan. Hij houdt zijn conditie op de hometrainer op peil. Wij nemen aan dat morgen gekeken zal worden of de enkel belast zal worden, indien het gewricht dan niet meer is opgezet. Als de enkel vervolgens wel weer dikker wordt, dan kan er voor hem onherroepelijk een streep door de wedstrijd van komende vrijdag gehaald worden. Dat dit een forse aderlating voor FC Groningen zal zijn werd afgelopen zondag duidelijk...

Ook Tom Hiariej ontbrak vanochtend opnieuw op het trainingsveld. Hij kampt met een vorige week maandag in de wedstrijd Jong FC Groningen - Jong NAC Breda opgelopen blessure. 

 

Eveneens absent waren vanochtend vier spelers van de B-kern. Zij zullen vanavond in het oefenduel van FC Groningen A1 bij v.v. Musselkanaal in actie komen.

 

Virgil van Dijk kopt op het doel van N.E.C.-keeper Babos; even later

moet hij worden gewisseld (foto: Eric Smit)

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.