Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

279 gasten online

Vanavond: NAC Breda - FC Groningen: Virgil van Dijk onderweg met selectie voor zespuntenduel; Maaskant beslist vanavond over inzetbaarheid

Nog altijd is niet zeker of we Virgil van Dijk vanaf minuut één, pas later in de wedstrijd of in het geheel niet in actie zullen zien. Onze wekelijks uitblinkende centrale verdediger zit op dit moment weliswaar in de spelersbus, maar Stef de Bont, die zich namens VI met zijn hele, steeds groen-witter wordende ziel en zaligheid op FC Groningen heeft gestort, heeft op Twitter gemeld dat Robert Maaskant pas vanavond een beslissing neemt of Virgil van Dijk in de basis zal worden geposteerd.

 

Het moge duidelijk zijn - de wedstrijd tussen beide op de ranglijst in balans zijnde elftallen is een cruciaal duel. Wordt het aanhaken bij de middenmoot of dient de focus vooralsnog op de onderste regionen te worden gericht? Beide ploegen staan met 11 uit 11 en een nipt beter doelsaldo voor de Groningers op de gedeelde 12e plaats. Tel er drie punten bij en je speelt play offs om Europees voetbal; drie puntjes minder en de nacompetitie 'lonkt'. Kortom - een overwinning vanavond zou wel heel erg welkom zijn!

 

Het wordt vanavond een weerzien met een oude bekende, te weten Sepp de Roover:

 

 

Wij houden jullie vanavond op Twitter (https://twitter.com/FCGOnline) live van het wedstrijdverloop op de hoogte en komen na de wedstrijd met een groen-wit gekleurd wedstrijdverslag op de proppen!

 

Op 13 maart 2010 begon een reeks van door FC Groningen bij NAC gespeelde uitwedstrijden die het niet verloor. De serie bestaat inmiddels uit drie competitiewedstrijden, en uit de scores van achtereenvolgens 0-3 (2x Femi, 1x Koen van de Laak), 0-1 (Andreas Granqvist) en 2-2 (Leandro Bacuna, Petter Andersson) putten wij gegronde hoop voor een succesvolle avond!

 

Vermoedelijke opstelling FC Groningen tegen NAC Breda mét Virgil van Dijk:


Kirm - Zeefuik - Schet

Sparv - De Leeuw - Kieftenbeld

Burnet - Kwakman - Van Dijk - Kappelhof

Luciano

 

Vermoedelijke opstelling FC Groningen tegen NAC Breda zónder Virgil van Dijk:


Kirm - Zeefuik - Schet

Sparv - De Leeuw - Kieftenbeld

Burnet - Kwakman - Kappelhof - Magnasco

Luciano

 

Vermoedelijke opstelling NAC Breda:

 

Verbeek - Lurling - Hadouir

Seuntjens - Gudelj - Buijs

Janse - Botteghin - Luijkx - De Roover

Ten Rouwelaar

 

De huidige stand:

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.