Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

357 gasten online

"FC Groningen op trainingskamp in Spanje van 5-12 januari 2013"

Jan Mennega van het Dagblad van het Noorden heeft vanavond op Twitter bericht dat FC Groningen in de winterstop de Nederlandse kou (of regen) ontvlucht en een trainingskamp in Spanje zal opslaan. Het verblijf onder de Spaanse zon duurt van 5-12 januari 2013. FC Groningen speelt dit kalenderjaar de laatste wedstrijd op 23 december a.s. tegen Feyenoord in een ongetwijfeld uit z'n voegen barstende Kuip; op zondag 20 januari 2013 wordt de tweede seizoenshelft geopend met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht.

Verdere details over de trip zijn nog niet bekendgemaakt; ook is er nog geen uitnodiging om met de Trots van het Noorden mee te reizen op de deurmat van fcgonline gerold ;-)

 

In januari 2012 en in januari 2011 belegde FC Groningen een trainingskamp op Tenerife; in januari 2010 stond een ook al niet vervelende trip naar Portugal op het programma.

 

Op donderdag 12 januari 2012 speelde de FC op Tenerife een oefenwedstrijd spelen tegen Quick Boys uit Katwijk. FC Groningen won die wedstrijd met 5-0. Koen van de Laak maakte in het duel zijn rentree in wedstrijdverband nadat hij op 3 december 2010 in de met 4-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Vitesse de voorste kruisband van zijn knie had afgescheurd. Op 12 januari 2011 oefende FC Groningen tegen het plaatselijke Club Deportivo Marino en won met 4-1.

 

Of er ook tijdens het komende trainingskamp een oefenwedstrijd zal worden gespeeld is nog niet bekend.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.