Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

146 gasten online

Tom Hiariej wil in winterstop graag worden verhuurd; FC Groningen werkt mee

Op 1 november jl. schreven wij in dit artikel dat Tom Hiariej had aangegeven in de winterstop graag verhuurd te willen worden. Hans Nijland reageert hierop vandaag in het Dagblad van het Noorden als volgt: "Wij hebben hem toestemming gegeven om zich heen te kijken. En wij zullen dat ook voor hem doen." Tom Hiariej werd op 25 juli 1988 in Winschoten geboren en is afkomstig uit de eigen jeugdopleiding van FC Groningen. Hij speelde tot nu toe 123 wedstrijden in het eerste elftal. Dit seizoen is hij meestal één van de zes spelers van de 24-koppige A-selectie die buiten de wedstrijdselectie valt.

 

Maaskant deed pas drie maal een beroep op hem als invaller; in het bekerduel tegen GVVV stond hij in de basis maar werd vroegtijdig gewisseld. Verandering van deze situatie op korte termijn valt niet te verwachten. Verhuur van Hiariej, die nog een contract heeft tot medio 2015, lijkt voor alle partijen dan ook het beste.

Begin november werden ook Hyun Jun Suk, Femi en Jonas Ivens al genoemd als zijnde kandidaten voor verhuur of verkoop. In het geval van Jonas Ivens is dit bericht inmiddels geconcretiseerd: de Belg vertrekt in de winterstop vermoedelijk op huurbasis naar Waasland-Beveren of naar OH Leuven. 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.