Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

427 gasten online

DvhN suggereert: "Kostic kon Langeleegte niet vinden en speelde daarom niet"

In een suggestief geschreven artikeltje gooit het Dagblad van het Noorden vanmorgen de knuppel in het hoenderhok door te stellen dat Filip Kostic gisteren normaal gesproken in het oefenduel van Jong FC Groningen tegen SC Veendam zou hebben gespeeld, 'maar de Serviër kon volgens zeggen de Langeleegte niet vinden en liet dus verstek gaan'. Welke bron schuil gaat achter 'volgens zeggen' wordt door Jan Mennega, die gistermiddag in Veendam aanwezig was en het wedstrijdverslag waarin genoemde passage staat dus ongetwijfeld zal hebben geschreven, niet uit de doeken gedaan.

 

Het is jammer dat het gerucht gistermiddag door de krant niet meteen bij FC Groningen geverifieerd is. Dat Kostic om genoemde reden in Veendam ontbrak komt ons overigens erg ongeloofwaardig over. De auto's die aan de spelers ter beschikking zijn gesteld zijn allemaal met navigatie uitgerust, en bovendien zouden we Kostic dan vermoedelijk na de aftrap alsnog in de verder lege Langeleegte gezien hebben.

 

Wij denken dat er gisteren bewust voor gekozen is om het oefenduel van Jong FC Groningen een echt beloftenduel te laten zijn. Er stond nl. geen enkele speler van de A-selectie op het wedstrijdformulier. Uitsluitend spelers van Jong FC Groningen en FC Groningen A1 hebben gistermiddag gespeeld.

Overigens ontbraken Henk Bos, Jonas Ivens en Filip Kostic gisterochtend op het TCN trainingsveld. Henk Bos lag ziek in zijn bed, en wij vermoeden dat Jonas Ivens met zijn zaakwaarnemer en FC Groningen om de tafel zat om over een verhuuravontuur te spreken. De reden van absentie van Filip Kostic op het trainingsveld is ons niet bekend. Zou hij toch voor het duel van Jong FC Groningen zijn aangewezen? 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.