Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

171 gasten online

"Zaakwaarnemers Maikel Kieftenbeld praatten met FC Groningen over toekomst; transfer lijkt niet uitgesloten"

Maikel Kieftenbeld komt vandaag uitgebreid in de papieren editie van Voetbal International aan het woord. In het lezenswaardige, door Stef de Bont geschreven artikel, dat drie pagina's beslaat, wordt o.a. gesproken over het recente bezoek van René en Harold Eijkelkamp aan Groningen. Over dit bezoekje van de zaakwaarnemers van Maikel Kieftenbeld aan het TCN trainingsveld schreven wij op dinsdag 13 november jl. in dit artikel.

 

De Bont schrijft: "Er zat meer achter het bezoekje van René en diens broer Harold. Er werd ook gesproken over de sportieve toekomst van Kieftenbeld. De controlerende middenvelder staat nog tot de zomer van 2014 onder contract in Groningen. Gezien het feit dat FC Groningen voor het tweede seizoen op rij de juiste vorm nog niet gevonden heeft én de middenvelder graag Europees voetbal zou willen spelen, lijkt een transfer niet uitgesloten."

 

Eijkelkamp: "Hij is slim en heeft al veel ervaring in het betaalde voetbal. Ik ben benieuwd of hij nog een stap kan maken." Kieftenbeld zelf is de nuchterheid zelve: "We hebben afgelopen week kort over mijn contract gesproken, maar er ligt nog geen nieuwe aanbieding van FC Groningen. Het enige wat ik voorlopig moet doen is de bal naar de goede kleur spelen. Dan zien we wel wat er komt. Zo simpel is het toch?"

Hij zit bepaald niet met tegenzin in Groningen: "Sinds mijn debuut in het eerste van Go Ahead Eagles heb ik vrijwel alles gespeeld en dat bevalt me prima. Ik ben een liefhebber en wil elke week spelen. De komende anderhalf jaar zullen we wel zien of dat bij FC Groningen is. Ik heb het in elk geval prima naar mijn zin. Ik ben 22 en speel bij FC Groningen. Mijn plafond kent niemand nog. Een spannende periode breekt aan.

 

Onlangs schreven we over het gerucht dat Rasmus Lindgren wellicht terugkeert naar FC Groningen. Een vertrek van Maikel Kieftenbeld of Tim Sparv is ongetwijfeld een randvoorwaarde om de terugkeer van de Zweed mogelijk te maken.

 

Gerelateerd artikel:

 

17-11-2012 Keert Rasmus Lindgren terug bij FC Groningen?

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.