Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

132 gasten online

Dick Lukkien over Filip Kostic:

"Kostic is nog niet zo ver, we moeten meer geduld hebben"

Dick Lukkien is afgelopen zaterdag in de uitzending van FCG Radio aan het woord geweest. Volgens de trainer van Jong FC Groningen, tevens assistent-trainer van Robert Maaskant bij het eerste elftal, moeten we meer geduld hebben met Filip Kostic. Lukkien begrijpt de supporters die nieuwsgierig naar Kostic zijn omdat die toch een beetje als een speler met de kwaliteiten van Dusan Tadic is gebracht, maar volgens Lukkien is Kostic nog niet klaar om langdurig in de Euroborg te spelen.

 

Het is volgens hem niet reëel om te veronderstellen dat de jonge Serviër nu al belangrijk voor het eerste elftal kan zijn. Hij zal de komende tijd veel trainen en zijn wedstrijden bij Jong FC Groningen afwerken.

Het interview met Dick Lukkien tegenover FCG Radio is op Tynaarlo Lokaal terug te luisteren (linksboven, Uitzending Gemist, zaterdag 1 december 2012, vanaf ca. 50 minuten). 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.