Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

126 gasten online

FC Groningen oefent tijdens trainingskamp in Spanje tegen AFC, Gent en NAC

FC Groningen verblijft van 5-12 januari a.s. in het Spaanse Oliva, en zal tijdens dit trainingskamp een drietal oefenwedstrijden spelen. Het biedt Robert Maaskant en zijn assistenten uitgelezen mogelijkheden om (nu nog) nieuwste aanwinst Rasmus Lindgren in de ploeg te kneden.

 

FC Groningen zal aantreden tegen de oudste voetbalvereniging uit Amsterdam, te weten de in 1895 opgerichte Amsterdamsche Football Club (kortweg AFC), de Belgische Koninklijke Atletiek Associatie Gent (KAA Gent) en NAC Breda, een afkorting van een hele rits clubs die voluit geschreven een volledige alinea beslaat.

 

AFC komt uit in de Topklasse Zondag en staat na 16 wedstrijden op een tiende plaats, en ook KAA Gent staat na 18 wedstrijden op een tiende plaats, maar dan in de hoogste Belgische divisie, de Eerste Klasse. NAC Breda tenslotte staat in de Eredivisie 15e en dus maar net boven de gevreesde nacompetitiestreep.

Wij proberen van de oefenwedstrijden, die op zondag 6 januari a.s. (AFC), donderdag 10 januari a.s. (KAA Gent) en vrijdag 11 januari a.s. (NAC Breda) op nog niet geheel vaststaande tijdstippen gespeeld zullen worden, zo goed mogelijk verslag te doen. 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.