Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

185 gasten online

Vanavond: FC Groningen - VVV-Venlo (Euroborg, 19:45 uur)

FC Groningen kan vanavond een belangrijke slag slaan in de race om de felbegeerde play off-plekken. Als het zelf weet te winnen van het recentelijke goed op dreef zijnde VVV-Venlo, en morgen leveren RKC Waalwijk en ADO Den Haag de punten in hun uitwedstrijden bij Vitesse resp. Feyenoord in, dan beëindigen we de heenronde van deze competitie als achtste.

 

Zoals gezegd - dat dient er vanavond gevlamd te worden. Het begint alweer te regenen - wat ons betreft zijn de zware omstandigheden in het voordeel van de ploeg die met passie en strijd de wil wenst op te leggen aan de tegenstander en als een furie over het veld wil razen, lees: in het voordeel van de Trots van het Noorden!

 

Wij doen vanavond op Twitter (https://twitter.com/FCGOnline) live verslag van de wedstrijd, en komen na de wedstrijd op onze fansite met een wedstrijdverslag op de proppen!

Vermoedelijke opstelling FC Groningen, uitgaande van perspraatje op vrijdag: 

 

Bacuna - Texeira - Kirm

Femi - De Leeuw - Van Moorsel

Bakker - Kwakman - Van Dijk - Kappelhof

Luciano

 

Bank: Bizot, Burnet, Zeefuik, Sparv, Kieftenbeld, Bos, Zivkovic

Niet bij de selectie: Ivens, Johansson, Hiariej, Magnasco, Jones, Kostic, Schet, Suk

 

En maakt deze vent vanavond een glorieuze rentree? (We sluiten niet uit dat hij in de basis begint, maar dit 'aan ons water ontleende gevoel' berust op louter drijfzand.)

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.