Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

128 gasten online

Rode kaart Leandro Bacuna geseponeerd, maar de kater blijft

De rode kaart die de veelbesproken en in opspraak zijnde scheidsrechter Serdar Gözübüyük afgelopen zaterdag al in de zesde minuut voorhield aan Leandro Bacuna, voor een onhandige actie die maximaal met geel bestraft had mogen worden, is volgens de verwachtingen geseponeerd. Bacuna is derhalve gewoon inzetbaar in de komende wedstrijden tegen ajax en Feyenoord. Desondanks blijven we met een kater zitten. Door de rode kaart speelde FC Groningen bijna de gehele wedstrijd met tien man.

 

Wij denken dat FC Groningen met elf tegen elf gewonnen zou hebben. Wellicht zou Henk Bos eerder in de ploeg zijn gebracht, en het is een wereld van verschil of je met één of met twee buitenspelers kunt spelen. Bedankt Gözübüyük!

Bruno Martins Indi ontving gisteren een al even dubieuze rode kaart, en wel van scheidsrechter Ruud Bossen. Ook deze kaart is geseponeerd, waardoor de verdediger inzetbaar is tegen sc Heerenveen (beker) en FC Groningen (competitie).

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.