Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

167 gasten online

Virgil van Dijk opgenomen in Beste elftal eerste competitiehelft van De Telegraaf

 

Wie FC Groningen een beetje volgt zal van het volgende bericht bepaald niet van zijn stoel lazeren: de wekelijks bij de Trots van het Noorden uitblinkinde Virgil van Dijk is opgenomen in het Elftal van de eerste helft van de competitie van De Telegraaf. Het blad vermeld: "In het beste elftal van de eerste seizoenshelft zijn op Twente na alle topploegen vertegenwoordigd." Waarvan akte!

 

Wij feliciteren Virgil van Dijk met zijn welverdiende nominatie!

 

 

Virgil zelf is en blijft de nuchterheid zelve. Na het ongelukkig verloren duel tegen Feyenoord gaf hij tegenover Stefan Bleeker van OOG Radio en TV aan gelukkig te zijn bij FC Groningen, de geruchten rond o.a. Newcastle en ajax ten spijt. Hij weet dat hij van ver komt en is blij dat hij weer wekelijks speelt.

Wij hopen dat het rond zijn persoontje rustig blijft in de winterstop (dan wel dat Hans Nijland zijn poot stijf houdt), want één ding is duidelijk: Virgil van Dijk is onmisbaar in het elftal van Robert Maaskant dat nog altijd mikt op de achtste plaats na 34 wedstrijden - goed voor het bereiken van de play-offs!

 

De achterstand op deze felbegeerde achtste plaats bedraagt momenteel slechts drie punten, en wellicht is zelfs plek negen voldoende om opnieuw aan het play-off-toetje te mogen meedoen. Kortom, we hoeven bepaald niet wanhopig onder de kerstboom te treuren!

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.