Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

111 gasten online

Directie FC Groningen evalueert met Robert Maaskant maar praat niet over aflopende contract

Robert Maaskant was de grote afwezige tijdens het perspraatje op vrijdag 21 december jl., waarin bij diens afwezigheid door Erwin van de Looi werd ingegaan op de uitwedstrijd tegen Feyenoord die twee dagen later werd gespeeld. Maaskant evalueerde op dat moment samen met Hans Nijland de eerste seizoenshelft. VI.nl gaat vandaag in op de uitkomsten van die evaluatie.

 

Het blad citeert Hans Nijland: "We zaten aardig op één lijn. Beide partijen hebben hun zegje gedaan en de conclusie is dat er te weinig euforiemomenten waren. Zowel club als trainer was niet tevreden, dat moet beter. Over het aflopende contract van Robert hebben we nog niet gesproken. Dat zal de komende periode gaan gebeuren maar we hebben geen termijn gesteld. We hebben voorlopig geen haast."

Robert Maaskant zelf gaf op 10 november jl. tegenover OOG Radio en TV eveneens aan geen haast te hebben met het nemen van een beslissing over zijn toekomst. Maaskant, bijna twee maanden geleden: "Ik heb er absoluut nog niet over nagedacht. Ik heb het uitstekend naar m'n zin bij Groningen. Ik vind het alleen niet belangrijk. Ik ben redelijk onafhankelijk in m'n doen en laten, de club staat ook aardig op z'n poten, welke trainer er dan ook is. Ik heb geen haast, de club heeft geen haast, dus we kijken het allemaal rustig aan, zo zit ik in elkaar. En nogmaals, ik heb er absoluut niet over nagedacht.

 

Twee dagen later citeerde het Dagblad van het Noorden Hans Nijland als volgt: "Wij hebben er intern nog niet over gesproken wanneer we daar met hem over gaan praten. Het zal vermoedelijk niet eerder dan in de winterstop zijn. Nu is het daarvoor nog veel te vroeg."

 

Dat er nu bericht wordt dat er eind december nog niet is gesproken over het aflopende contract van de trainer van FC Groningen is dus in lijn met de berichtgeving van medio november. Wellicht wordt er tijdens de winterstop gesproken over de verlenging van het contract van Robert Maaskant, maar reëler lijkt het dat er wordt afgewacht hoe de start van de tweede seizoenshelft, met Rasmus Lindgren in de gelederen, verloopt.

 

Eredivisiestand 2012 - inderdaad weinig euforisch... (lees: dramatisch)

 

Gerelateerd artikel:

 

10-11-2012 Robert Maaskant over aflopend contract: "Club en ik hebben geen haast"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.