Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

128 gasten online

Spelersgroep compleet in aanloop naar trainingskamp in Portugal (behoudens langdurig geblesseerden)

Alle spelers die voor de winterstop nog (licht) geblesseerd waren, zijn de laatste dagen getest. Gelukkig zijn Morten Nordstrand, Tom Hiariej, Koen van de Laak en Tim Sparv fit genoeg gebleken om actief aan het trainingskamp deel te kunnen nemen. Alleen de langdurig geblesseerden Petter Andersson, Sepp de Roover, Ondrej Svejdik en Jeffrey Rijsdijk blijven in Nederland achter.

 

UPDATE training donderdagmiddag 7 januari 2009: we vingen een glimp op van de lang door de FC geheim gehouden training van donderdagmiddag. Tijdens een grote, fanatieke rondo liep Tom Hiariej eenzaam zijn rondjes (samen met een andere, lange bebivakte vriend [Sparv?]), Hiariej lijkt nog verre van wedstrijdfit. Dit sterkt ons in het vermoeden dat Lucius is gehaald om de problemen rechtsachter op te vangen, Darryl Lachman acht men hiertoe -begrijpelijk- kennelijk nog niet in staat.

 

Vanuit de beloften is middenvelder Danny Post aan de selectie toegevoegd. Op dit moment wordt er binnen de club nog alles aan gedaan om Femi op tijd naar Nederland te krijgen. Nadat hij geen onderdeel van de definitieve Nigeriaanse selectie voor de African Cup of Nations bleek uit te maken, moest hij nog tot woensdagmiddag wachten voordat hij een geldig paspoort kreeg waarmee hij naar Nederland kan vliegen. Als alles goed gaat, kan ook hij vrijdagmiddag afreizen richting de Algarve.

 

Dat alle spelers, die eerder twijfelgevallen waren, nu toch fit genoeg zijn om mee te kunnen op het trainingskamp, mag zeker als positief worden beschouwd, al wil dit natuurlijk nog niet zeggen dat al deze spelers na terugkomst in Nederland meteen inzetbaar zullen zijn.

 Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.