Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

114 gasten online

"Handhaving 4-3-3; nog twijfel over drie posities: Schet/Bacuna, Texeira/Zeefuik en Kieftenbeld/Sparv"

Gisteren viel in het Dagblad van het Noorden te lezen dat de kaarten voor wat betreft de competitiehervatting van FC Groningen (zondag 20 januari a.s. tegen FC Utrecht) nog niet helemaal zijn geschud. We wisten al dat er nog ca. drie posities ter discussie staan. Het DvhN benoemt ze: getwijfeld wordt nog of Mitchell Schet of Leandro Bacuna rechtsbuiten zal staan, of David Texeira of de nog altijd niet fitte Género Zeefuik in de punt van de aanval zal worden opgesteld en of Tim Sparv dan wel Maikel Kieftenbeld op het middenveld zal worden geposteerd.

 

Onze hoop op een overgang op 4-4-2 hadden we al bij de start van het trainingskamp in de ijskast opgeborgen, en ook Femi zal zich nog wel eens achter de oren krabben of hij er echt niet beter aan doet in de winterstop te verkassen, nu hij door de terugkeer van Rasmus Lindgren definitief uit het elftal lijkt te verdwijnen. Femi gaf tegenover RTV Noord aan in de winterstop nog niet te willen vertrekken omdat hij de supporters van FC Groningen in de tweede seizoenshelft een glimlach wil bezorgen. Aan het einde van het seizoen is hij transfervrij en hoopt hij op een avontuur in Duitsland.

Alles resumerend lijkt dit een kansrijke prognose voor de opstelling van FC Groningen in het thuisduel tegen FC Utrecht, dat op het impopulaire tijdstip van 12:30 uur zal worden afgewerkt:

 

Kirm - Zeefuik - Schet

Sparv - De Leeuw - Lindgren

Burnet - Kwakman - Van Dijk - Kappelhof

Luciano

 

Bovenstaande opstelling is ook de opstelling waarmee FC Groningen aan het oefenduel tegen KAA Gent begon, een opstelling die vooraf door FC Groningen als het sterkst mogelijke team werd betiteld. Met dien verstande dat niet Zeefuik maar Texeira tegen Gent in de basis stond. Zeefuik was toen nl. nog niet wedstrijdfit. Maikel Kieftenbeld ontbrak in die wedstrijd vanwege knieklachten.

 

Hieronder staat het interview dat RTV Noord op donderdag 10 januari jl. met Femi heeft gehouden:

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.