Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

181 gasten online

Contract Robert Maaskant: "FC Groningen wil weten of Maaskant elftal op rails krijgt; Maaskant wil weten wat perspectief bij de FC is"

Voetbal International besteed vandaag niet alleen aandacht aan de situatie rond Kees Kwakman. Ook het aflopende contract van Robert Maaskant komt aan bod. Het blad schrijft dat beide partijen de kat voorlopig uit de boom kijken. De clubleiding wil weten of Maaskant het huidige elftal op de rails krijgt; Maaskant zelf zou willen weten wat de perspectieven bij FC Groningen zijn. Hij werkt met een selectie die op Andraz Kirm na niet door hem is samengesteld.

 

Henk Veldmate zegt ondanks de ontstane onduidelijkheid geen haast te hebben bij het nemen van beslissing over aflopende contracten van de hoofdtrainer en diverse spelers: "Neem van me aan dat het geen maanden gaat duren, maar het moment is nog niet daar. Laten we eerst maar weer eens gaan voetballen. Voor de spelers geldt hetzelfde. We willen de komende tijd rustig naar de toekomst kijken en geen overhaaste beslissingen nemen."

 

De videowalls van de Euroborg werden vanmorgen alvast getest voor

de wedstrijd van zondag, zie het oplichtende puntje! (foto: fcgonline)

De contracten van de volgende spelers lopen aan het einde van dit seizoen af:

 

  • Emil Johansson (FC Groningen bezit optie)
  • Luis Pedro (verhuurd aan SC Veendam)
  • Femi
  • Tim Sparv (FC Groningen bezit optie)
  • Kees Kwakman
  • Tim Keurntjes (verhuurd aan SC Cambuur; FC Groningen bezit optie)
  • Hyun Jun Suk (FC Groningen bezit optie)

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.