Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

154 gasten online

Hyun Jun Suk onderweg naar Madeira voor kennismaking met CS Maritimo

Stand van zaken zondag 20 januari 2013:

Hyun Jun Suk is, zoals wij al eerder vanmiddag via ons Twitteraccount konden berichten, onderweg naar het Portugese eiland Madeira. FC Groningen bevestigt op haar clubsite dat Suk de komende dagen kennis gaat maken met de club CS Maritimo en de omgeving om dinsdag a.s. weer terug te keren naar Nederland. Zijn bezoek zal dan door alle partijen geëvalueerd worden om vervolgens tot een beslissing te komen of Suk voor de rest van het seizoen de overstap zal maken naar CS Maritimo, dat op dit moment na 14 wedstrijden op een 10e plek staat in de Portugese Primeira Liga, het hoogste niveau in Portugal.

 

UPDATE dinsdagavond 22 januari 2013:

Portugese pers: "Transfer Hyun Jun Suk naar CS Maritimo is rond"

De officiële clubsites van FC Groningen en CS Maritimo zwijgen nog, maar volgens het Portugese Zerozero.pt vertrekt Hyun Jun Suk daadwerkelijk naar het Portugese CS Maritimo. Volgens de sportsite kan trainer Pedro Martins vanaf a.s. woensdag over de Zuid-Koreaan beschikken. Financiële details worden niet genoemd.

 

Zo lag Groningen er vanochtend bij - hoe anders zou het Portugese

Madeira er momenteel uitzien? (foto: fcgonline)

Stand van zaken zondag 20 januari 2013:

 

We nemen aan dat Suk vanmiddag al aanwezig zal zijn bij de thuiswedstrijd die CS Maritimo vanaf 17 uur tegen directe concurrent Olhanese zal spelen. Maritimo lijkt een geliefd stekje voor oud-spelers van FC Groningen. Eerder kwamen al Antione van der Linden en Arvid Smit uit voor dezelfde ploeg.

 

In Groningen heeft Hyun Jun Suk een aflopend contract, de Trots van het Noorden heeft echter een eenzijdige optie om de verbintenis met de Koreaan met twee jaar te verlengen. Derhalve zal een overgang naar Portugal de club mogelijk nog een kleine transfervergoeding opleveren.

 

Estádio dos Barreiros, de in Funchal op Madeira gevestigde

thuishaven van Club Sport Marítimo

 

Eerder vandaag (dinsdag 22 januari 2013) plaatsten we al de volgende update:

"Onderhandelingen tussen Hyun Jun Suk en Maritimo in afrondende fase; transfer lijkt nabij"

Volgens het Portugese A Bola.pt zijn de onderhandelingen tussen Hyun Jun Suk en CS Maritimo bijna afgerond. De Zuid-Koreaan zou vanochtend zelfs met de Portugese club hebben meegetraind. Gesproken wordt over een contract tot het einde van dit seizoen. Suk staat nog tot medio 2013 onder contract bij FC Groningen, maar FC Groningen bezit een eenzijdige optie om de verbintenis met twee seizoenen te verlengen.

 

Het Portugese Record verwacht dat de transfer vandaag al zijn beslag zou kunnen krijgen. De site schrijft dat Suk gisteren samen met zijn zaakwaarnemer in Santo António een onderhoud heeft gehad met Carlos Pereira, de voorzitter van de Portugese club.

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.