Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

153 gasten online

Vijf spelers FC Groningen in voorlopige selectie Jong Oranje;

drie spelers Jong FC Groningen in voorlopige selectie Nederlands Beloftenelftal

UPDATE vrijdag 1 februari 2013: zes spelers blijven over in definitieve selecties

Stand van zaken woensdag 23 januari 2013:

Cor Pot, de bondscoach van Jong Oranje, heeft maar liefst vijf spelers van FC Groningen in zijn 27-koppige voorlopige selectie voor de oefeninterland die Jong Oranje op dinsdag 5 februari a.s. in het Kroatische Pula tegen Jong Kroatië speelt. Leandro Bacuna, Marco Bizot, Virgil van Dijk, Johan Kappelhof en Género Zeefuik (foto) zijn de gelukkigen.

 

De wedstrijd in het Stadion ŠRC Uljanik-Veruda begint die middag om 14:00 uur. Op vrijdag 1 februari a.s. wordt de definitieve selectie voor dit duel bekendgemaakt.

 

Naast dit vijftal Groningers heeft KNVB-coach Remy Reynierse drie spelers van Jong FC Groningen opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands Beloftenelftal dat op woensdag 6 februari a.s. in Dublin een oefeninterland speelt tegen Ierland. Het gaat om Stefan van der Lei, Nick Bakker en Timo Letschert. Het duel begint om 14:00 uur Nederlandse tijd.

 

UPDATE vrijdag 1 februari 2013: Zes spelers blijven over in definitieve selecties

Vandaag is bekend geworden dat drie van de vijf spelers van FC Groningen die in de voorlopige selectie van Jong Oranje waren opgenomen de definitieve selectie hebben gehaald. Het gaat om Leandro Bacuna, Marco Bizot en Virgil van Dijk. Johan Kappelhof en Género Zeefuik vallen buiten de boot.

 

Stefan van der Lei, Nick Bakker en Timo Letschert zijn opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands Beloftenelftal.

 

Arjen Hagenauw (A1) zat bij de voorlopige selectie van Oranje onder-19 dat woensdag 6 februari in Veenendaal speelt tegen de leeftijdsgenoten van Schotland. Hagenauw heeft echter een hamstringblessure opgelopen en is minimaal vier weken uit roulatie, zo schrijft FC Groningen op de clubsite.

Stand van zaken woensdag 23 januari 2013:

 

De KNVB schrijft over het oefenduel van Jong Oranje nog het volgende: 

 

Met deze interland werkt Jong Oranje toe naar het UEFA EK Onder 21 dat in juni in Israël plaatsvindt. Het UEFA EK Onder 21 vindt van 5 tot en met 18 juni plaats in Israël. Jong Oranje is ingedeeld in groep B en treft achtereenvolgens Duitsland (6 juni, Petach Tikva), Rusland (9 juni, Jeruzalem) en Spanje (12 juni, Petach Tikva).

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.