Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

457 gasten online

Hyun Jun Suk: "Ik had ook aanbiedingen uit Japan, Oekraïne en Rusland"

Na zijn eerste echte groepstraining met zijn nieuwe club, Club Sport Marítimo, heeft Hyun Jun Suk de verzamelde pers te woord gestaan. De clubsite van zijn nieuwe club heeft een aantal van zijn uitspraken samengevat. Als hij correct geciteerd wordt, dan heeft de 21-jarige Zuid-Koreaan aanbiedingen uit Japan, Oekraïne en Rusland naast zich neergelegd omdat hij in een 'competatief team' wilde spelen en met zijn nieuwe club wil meespelen om Europees voetbal.

 

We hopen dat Suk overdrijft met de belangstelling uit deze drie landen, anders is het bepaald opmerkelijk te noemen dat FC Groningen van CS Marítimo geen transfersom verlangde. Als FC Groningen de eenzijdige optie zou hebben gelicht, dan zou Suk bij Groningen zelfs tot medio 2015 onder contract hebben gestaan. Het is jammer dat hiervoor geen enkele vergoeding uit het vuur gesleept kon worden.

Hyun Jun Suk zegt ook dat hij de Portugese taal zo snel mogelijk onder de knie wil krijgen. Een kleine glimlach kunnen we bij deze uitspraak niet onderdrukken, als we kijken naar onderstaand interview dat OOG vorig jaar na de met 3-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen PSV met Hyun Jun Suk afnam.

 

 

Hij zegt met veel vertrouwen naar Portugal gereisd te zijn. Hij hoopt doelpunten te maken, is naar eigen zeggen snel, fysiek sterk en kopsterk, en hoopt door zijn overgang naar CS Marítimo in beeld te blijven voor het Zuid-Koreaanse nationale elftal.

 

Hyun Jun Suk weet dat de derby tegen de rivaal Nacional belangrijk zal zijn. (Op Wikipedia kunnen we lezen: Club Sport Marítimo is een Portugese voetbalclub uit Funchal op het eiland Madeira. De club is de grote rivaal van CD Nacional, de andere club van het eiland. Marítimo is over het algemeen, gemeten aan de resultaten de betere club van de twee en speelde bijna twintig seizoenen mee in de hoogste klasse. De laatste jaren haalt ook Nacional zeer goede resultaten. Marítimo is de club van de werkende klasse terwijl Nacional meer aanhangers uit de bovenklasse heeft.)

 

Suk zegt ook dat hij het eiland Madeira met z'n prachtige weer prachtig vindt, en geef hem eens ongelijk!

 

Het Portugese eiland Madeira

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.