Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

233 gasten online

Supporters FC Groningen zijn onderweg naar Nijmegen - de eerste foto's!

De neerwaartse spiraal op de ranglijst die FC Groningen heeft ingezet heeft zijn uitwerking op de animo om de Trots van het Noorden achterna te reizen helaas niet gemist. Slechts 78 supporters nemen vandaag de moeite om in het Goffertstadion getuige te zijn van de ontmanteling van Eniesee. Met de Fan Tour zijn 18 getrouwen onderweg; 60 hondstrouwen jakkeren met de auto richting Gelderland. De genoemde aantallen zijn de verkochte kaarten. Niet iedereen is echter verschenen...

 

Met het op welke wijze dan ook boeken van de volle winst zou de FC zeer goede zaken doen: het komt in punten gelijk met Heracles Almelo en RKC Waalwijk en staat maar twee punten achter op de nummer zeven. Verliezen is geen optie, aangezien de voorsprong op Roda JC, de huidige nummer 16 die uiteindelijk tot de verkeerde play-offs is veroordeeld, welgeteld één schamel puntje bedraagt - zo klein zijn de verschillen.

 

Wij berichten vanmiddag live op Twitter (https://twitter.com/FCGOnline) over de wedstrijd; na de wedstrijd plaatsen we een hopelijk in juichtoon geschreven wedstrijdverslag op onze fansite. Tot de aftrap plaatsen we in dit artikel een aantal foto's van de Fan Tour die onderweg is naar Nijmegen!

 

Links: de spelers van FC Groningen betreden het veld; rechts: Hans Nijland en de niet zichtbare

Henk Veldmate zijn vóór de wedstrijd ook even in het uitvak geweest;

in de rest van het artikel staan meer foto's van de Fan Tour!

 

Kijk verderop voor de opstellingen van beide ploegen!

Tot ca. 16:30 uur zullen we middels het plaatsen van een aantal foto's een indruk geven van de Fan Tour-trip van de supporters van FC Groningen die vandaag naar Nijmegen afreizen!

 

Opstelling FC Groningen:

Bizot; Kappelhof, Van Dijk, Kwakman, Burnet; Lindgren, Kieftenbeld, Bacuna; Schet, Zeefuik, Kirm

Bank: Luciano, Bakker, Bos, Sparv, Femi, Texeira, Van Nieff

Tribune: Johansson, Magnasco, Van Moorsel, Kostic

 

Opstelling N.E.C.:

Sinouh, Will, Van Eijden, Amieux, Koolwijk, Platje, Palsson, Breuer, Van der Velden, Foor, Rieks

 

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14-0
14-1
14-2
15
01/17 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.