Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

390 gasten online

Hans Nijland na wedstrijd tegen N.E.C.: "We willen Virgil van Dijk in winterstop niet kwijt; alleen belachelijk hoog bod wordt overwogen"

Na de door FC Groningen verloren wedstrijd tegen N.E.C. heeft Hans Nijland opnieuw aangegeven dat hij aan Henk-Maarten Chin heeft aangegeven dat het geen zin heeft dat Brighton een tweede bod uitbrengt. "De zaakwaarnemer van Van Dijk heeft ons zaterdag laten weten dat er nog een tweede bod gaat komen van Brigthon. Daarop ik heb gezegd dat het geen zin heeft, want we doen het simpelweg niet. We staan er sportief niet goed voor en we willen onze beste speler dan ook niet kwijt", zo citeert RTV Noord de algemeen directeur van FC Groningen.

 

Om zijn stelligheid vervolgens deels te ontkrachten met: "Als er een belachelijk hoog bod komt dan gaan we het overwegen. Maar ik kan met redelijke zekerheid zeggen dat het niet gaat gebeuren."

 

Feitelijk gezien zegt Hans Nijland nu niets anders dan afgelopen woensdag in de papieren editie van Voetbal International viel te lezen, lees ons artikel van 23 januari jl.

 

FC Groningen trekt deze transfer window niemand meer aan, ook niet op huurbasis

Versterkingen zullen er deze maand niet meer komen. Nijland: "Intern waren we het er voorafgaand aan het seizoen al over eens. Met deze selectie moeten we meestrijden in het linkerrijtje. We hebben Rasmus Lindgren nog gehaald, maar daar blijft het bij." Ook OOG Radio en TV berichtte vanavond op Twitter al dat Robert Maaskant geen versterkingen verwachtte, zelfs geen tijdelijke aanwinsten die de selectie op huurbasis zouden kunnen versterken. "Robert Maaskant verwacht geen aankopen nu er spelers zijn vertrokken: "Er is gewoon geen geld." Ook geen salarisruimte om iemand te huren."

Trainer van Brighton sprak vanmiddag in Nijmegen met zaakwaarnemer van Virgil van Dijk

 

In ons wedstrijdverslag van de wedstrijd N.E.C. -  FC Groningen schreven we al dat Gus Poyet, de trainer van Brighton, en Henk-Maarten Chin, de zaakwaarnemer van Virgil,  in de rust van de wedstrijd in het spelershome van N.E.C. waren; ze zaten daar aan een tafeltje. Ongetwijfeld zullen beide heren niet louter en alleen naar Nijmegen zijn afgereisd om het over koetjes en kalfjes te hebben. Wordt vervolgd!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.